Swarm Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Reklam

Swarm, Foursquare firması tarafından geliştirilen yer ve mekan bildirimi yapmak için kullanılan bir mobil uygulamadır. Swarm ile yakın çevrenizde ki kişilerin mekan bildirimlerini görebilir, direkt mesaj özelliği ile arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.

Swarm hesabını Foursquare sitesi üzerinden yapacağız. Foursquare hesabınızı sildiğinizde otomatik olarak Swarm hesabınızı silmiş oluyorsunuz. Sizde hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Unutmayın: Swarm hesabınızı silmek, hesabınızdaki tüm verilerinizin geri dönüşsüz olarak silineceğini lütfen unutmayın. Bu işlem her türlü platformda aynı adımlarla gerçekleşmektedir.

Swarm hesabını silmek için;

1• Öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın. PC/Mac/Tablet/Telefon farketmeksizin hepsi ile hesabınızı kapatabilirsiniz.

https://tr.foursquare.com/delete_me Linkine tıklayınız.

2• Kullanıcı adı ve şifreyi girerek veya facebook ile giriş yaparak ilerleyin.

Ashampoo_Snap_2016.05.28_03h53m24s_001_

3• Karşınıza çıkan ‘Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?’ sorusuna gerekli cevabı işaretleyin veya yazın.

swarm_hesap

4• Daha sonra altta bulunan ‘Hesabı Sil’ (Delete Account) butonuna tıklayın.

5• Silme işlemini onaylanmasını isteyecektir.

6• Silme işlemine onay verdiğiniz takdirde Swarm ve Foursquare hesabınız sonsuza kadar silinmiş olacaktır.

Tekrar hatırlatalım, bu silme işleminin geri dönüşü yoktur silme işlemini gerçekleştirdiğiniz de artık hesabınızı geri alamazsınız.

Reklam

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın